Cum se da o comanda

 
 
 
 

Pentru noi cel mai important lucru este ca dumneavoastra in calitate de client sa gasiti placutele de identificare care va sunt cel mai potrivite pentru modul de intrebuintare dorit. Intr-un cuvant vrem sa fim siguri ca v-am pus la dispozitie toate detaliile necesare pentru a alege dog tag-ul care iti va deveni accesoriul purtat pe viata.

Inainte de toate citeste Istoricul Placutelor de Identificare, pe langa faptul ca sunt cool ele vor impresiona prietenii care sigur te vor intreba despre ce este vorba. Chiar daca au fost concepute pentru a fi folosite de soldatii armatei Statelor Unite au o intrebuintare mult mai larga, de la utilizarea lor in filme si clipuri muzicale la motociclisti, pacienti medicali, brelocuri sau copii ne-pierduti pe plaja.

O data ce ai aflat istoricul citeste despre materialele disponibile, fiecare material are caracteristici unice, in functie de modul de folosire fii sigur ca ai materialul de care ai nevoie. Noi iti recomandam cu incredere inoxul mat, nu degeaba a hotarat armata Statelor Unite ale Americii ca acesta sa fie materialul folosit in prezent.

Daca te-ai decis si asupra materialului vizualizeaza fonturile / modalitatile de personalizare disponibile. Sunt 3 fonturi, fiecare reprezentant 3 modalitati de personalizare din perioade diferite. Cel mai cool, preferatul la 80% din clienti este fontul in relief, ti-l recomandam deasemenea cu incredere, acelasi font este folosit in prezent de Armata S.U.A.

Ultimul pas este sa intrii in catalog si sa-ti personalizezi placutele de identificare dog tag. Selectezi materialul si esti directionat in categorie unde dai click pe comanda si intrii in pagina unde introduceti ce vreti sa fie personalizat pe placute. Daca aveti mai putin de 15 litere pe un rand va recomandam sa lasati un spatiu liber in stanga.

Daca nu ati mai dat comanda la noi in formularul de comanda exista jos butonul CONT NOU, cand veti da click va va aparea o fereastra noua unde introduceti datele de livrare ale placutelor (verificati sa nu aveti pop up blocat in broswer altfel nu va apare fereastra noua) si pastrati e-mail si parola (acestea pot fi utilizate ulerior pentru alte comenzi)

Introduceti parola si e-mail in formular de comanda, verificati inca o data ca datele de personalizare sun corecte si dati click pe trimite comanda.

Pe e-mailul inregistrat va vor veni detaliile comenzii, verificati ca sunt corecte, noi va vom suna Luni-Vineri 10:00-19:00 , Sambata 10:00-15:00 pentru confirmarea comenzii. Aceasta confirmare este necesara datorita zecilor de comenzi false care sunt date pe site, din pacate am fost nevoiti sa recurgem la aceasta procedura produsele fiind personalizate nu mai pot fi comercializate ulterior altui client.In 1945 in 8 zile (19 February – 26 March) Armata Statelor Unite ale Americii a inregistrat una din cele mai mari batalii din istoria sa. 6,821 de soldati au murit pe campul de lupta si 19,217 au fost raniti dintr-un total de70,000 pe insula Iwo Jima , o insula care parea usor de cucerit (japonezii au avut 22,000 de soldati). Daca nu reusesti sa dai o comanda din diferite motive nu renunta, contacteaza-ne pentru a obtine produsul dorit . Comenzile care contin in text semnul apostrof se pot da exclusiv telefonic la 0720500194.