Materiale Placute identificare

 
 
 

Urmatoarele materiale sunt disponibile :

Placute de identificare Inox Mat - material folosit in prezent de armata Statelor Unite ale Americii pentru placute de identificare, EN-standard Steel no. k.h.s DIN - 1.4301. UNS category S30400 - se incadreaza in clasa de materiale " Heat and corrosion resistant (stainless) steels" - rezistent la coroziune si foc, nu lasa urme de negreala, nu rugineste, nu oxideaza.

Grosimea placutelor este de 0.43 mm pe muchii (rotunjite 0.90 mm) si marimea de 50.38mm x 28.28mm.

In anii '50 o data cu adoptarea modelului fara crestatura versiunea mata a fost produsa la scara redusa de unii din producatori care au folosit materiale mate ca inlcocuitor al materialelor lucioase, ne-existand o standardizare a finisarii materialului, se specifica doar materialul si forma. Ulterior introducerea in zonele de conflict a materialelor care nu reflectau lumina au dus adoptatarea finistajului mat ca standard in armata S.U.A.

Durabilitate 5 stele (maxima), recomandat pentru orice intrebuintare in orice conditii. Recomandate fortelor armate, firme de paza, jucatori de airsoft, jucatori de paint-ball, vanatori, pescari si pasionatilor de istorie militara.

placute inox mat (vedere fata 1), personalizare in relief simplex, versiune curenta


Placute de identificare Inox Lucios material folosit intre anii '50 si '80 de armata Statelor Unite ale Americii ca standard pentru placute de identificare, EN-standard Steel no. k.h.s DIN - 1.4301. UNS category S30400 - se incadreaza in clasa de materiale " Heat and corrosion resistant (stainless) steels" - rezistent la coroziune si foc. Folosit in special de fortele ne-combatante, aviatie si marina unde placutele puteau fi folosite pentru semnalizarea pozitiei in caz de urgenta.

Grosimea placutelor este de 0.43 mm pe muchii (rotunjite 0.90 mm) si marimea de 50.38mm x 28.28mm. Durabilitate 5 stele (maxima), recomandat pentru orice intrebuintare in orice conditii. Recomandate pasionatilor de drumetii, yahting, soferi, utilizare medicala.

placute inox mat (vedere fata 2 ), personalizare elite debossed (ingropata)


Placute de identificare Inox Replica medalioanelor din al doilea razboi mondial. Grosimea placutei de identificare este  de 0.43 mm , pe muchii /margine (rotunjite 0.90 mm) si marimea de 50.38mm x 28.28mm. Medalioanele au fiecare o crestatura care tecnic a fost folosita pantru a fixa medalionul intr-un dispozitiv care citea medalionul si transfera scrisul pe hartie . Practic pe campul de lupta crestatura a fost folosita pe campul de lupta pentru a fixa medalionul in dintii soldatilor decedati astfel se stia ca cel de al doilea medalion fusese recuperat .

Material Stainless Steel, otel inoxidabil,nu lasa urme de negreala, nu rugineste, nu oxideaza. finisare bruta replica a capabilitatii tehnice din vremea respectiva cu zgarieturi fine .

Durabilitate 5 stele (maxima), recomandat pentru orice intrebuintare in orice conditii. Recomandate pasionatilor de istorie militara.

placute ww2 (vedere fata 2 ), personalizare elite debossed (ingropata)


Placute de identificare din Alama. Grosimea placutelor este de 0.43 mm pe muchii (rotunjite 0.90 mm) si marimea de 50.38mm x 28.28mm. Material folosit la scara redusa pentru placute de identificare in unele unitati ale armatei Statelor Unite ale Americii. Atat lantul cat si placutele sunt din alama. Necesita curatire periodica a materialului cu pasta speciala sau cu pasta de dinti, daca este curatat bine poate fi confundat ca aur. Finisaj auriu, o data cu trecerea timpului in functie de mediu se intuneca la culoare spre galben auriu inchis. Durabilitate 3 stele (medie), recomandat numai persoanelor care nu sunt alergice la alama.

placute alama (vedere fata 1), personalizare in relief simplex cu cauciucuri de protectie negre


Placute de identificare Negre - Grosimea placutelor este de 0.43 mm pe muchii (rotunjite 0.90 mm) si marimea de 50.38mm x 28.28mm. La baza stau medalioane din alama sau inox (variaza periodic). Vopsite in camp static cu vopsea neagra pentru arme. Adoptate initial in razboiul din Vietnam la data de 15 ianuarie 1967 printr-un ordin care stipula ca toate insignele si gradele in zona de conflict sa fie vopsite in negru. Datorita faptului ca vopseaua se zgarie mai devreme sau mai tarziu ca orice obiect vopsit au fos inlocuite cu medalioanele din inox mat.
Durabilitate 1 stea (minima), clientul care le achizitionaza trebuie sa fie constient ca mai devreme sau mai tarziu vopseaua se va deteriora pe medalion. Se pot re-vopsi si simplu cu spray mat sau lucios sau daca se doreste eliminarea completa a vopselei se pot introduce intr-un recipient cu diluant si curatate cu detergent uman inainte de re-folosire. In Romania sunt achizionate in special de echipele de Parkour, de entuziastii muzicii Hip Hop sau de tineri.

placute negre (vedere fata 1), personalizare classic debossed cu cauciucuri de protectie negre. Nu se personalizeaza in relief.