Despre Noi - Placuteidentificare.ro

 
 
 
 

Site-ul www.placuteidentificare.ro este realizat de firma GIFT SHOP INTERNATIONAL SRL, Inregistrata la Registrul Comertului cu J40-6032-2006, fiind autorizati de a efectua comert prin intermediul internetului.

Misiunea noastra este de a deveni lider in personalizarea de medalioane oferind  optiuni unice care sa confere clientilor satisfactia achizitiei unui produs intr-o configuratie exact dorita .

Angajamentele noastre :

  • Sa personalizam si sa comercializam placute de identificare originale de inalta calitate importate direct de la furnizorul armatei din Statele Unite ale Americii pentru a satisface cerintele clientilor din Romania .
  • Sa punem la dispozitie clientilor personalizarea placutelor de identificare cu echipamente originale militare oferind in prezent 3 moduri diferite de personalizare
  • Sa onorom comenzile in cel mai scurt timp posibil oferind clientilor suport telefonic si prin e-mail.
  • Sa dezvoltam o retea de distribuitori prin parteneriate prin care ambele parti implicate sa obtina rezultate
  • Sa respectam legislatia romana in vigoare ,fiecare client primind bon fiscal sau factura indiferent de modul de achizitie al produselor

Istoric al G.S.I. Romania :

In domeniul placutelor de identificare "dog tag" G.S.I. a inceput comercializarea produselor in anul 2006 fiind primii din Romania care au introdus aceste produse in tara . De-a lungul timpului am achizitonat echipamente de personalizare de ultima generatie si am diversificat gama de accesorii si de configurare a produselor oferind astfel clientilor nostri materiale ,accesorii si moduri de personalizare diferite

In prezent comercializam produsele noastre prin magazinul nostru din Bucuresti, web site si intermediul distribuitorilor (magazine cu echipamente militare,airsoft ,cabinete veterinare si magazine pet shop).

Sponsorizari si Evenimente Sportive :

G.S.I. Romania a sponsorizat in ultimii ani mai multe evenimente sportive in cadrul carora a oferit gratuit placute de identificare microgravate cu logo-ul evenimentului .

Printe evenimentele si competiile sponsorizate enumeram :

  • Competitia Sportiva de Airsoft "Iron Team 2009" organizata de Clubul Sportiv "Dacia Rex" Cluj
  • Competitia Sportiva de Airsoft " Capture the Flag 2009 " organizata de Clubul Sportiv Acvila" Bucuresti
  • Evenimentul "Sesiunea de Paintball 2009" Targu Mures
  • Evenimentul Sportiv de Airsoft " Black Tunder " Braila 2010
  • Competitia Sportiva de Airsoft "Iron Team 2010" organizata de Clubul Sportiv "Dacia Rex" Cluj

In caz ca nu gasiti informatia pe care o doriti in web site ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact sau telefonic la numarul 0720500194 sau ne puteti vizita in magazinul nostru, acesta se afla in Cartierul Crangasi in Soseaua Virtuţii 148 , la etaj in complexul comercial Grant Shopping Center / aceeasi cladire cu Magazinul Emag.

Program de lucru Luni-Vineri 11:00-19:00 , Sâmbată 10:00-15:00, Duminică INCHIS

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre

 

  Alina Vlad                        Cristian Munteanu

Manager Vanzari                      Manager Tehnic